Jár adókedvezmény a pánikbeteg testvérem után?
A testvérem gyerekkora óra pánikbeteg s skizofrén stb.
Most már 42 éves, jár neki családi s rokkantnyugdíj.
Anyánk meghallt. Nem akartam intézetbe zárni, magamhoz vettem.
a melómban volt ikyesmi papír. de felmondtam s nem érdeklődtem. most megyek új melóba.
szerintetek jár adókedvezmény?
gondoka nen vagyok, mert azt mondtak h rokon vagyok nem kell, de szerezhetek.
de azt a testvérem nem akarja mert az egy évig is eltarthat vagy többig s több felülvizsgalatra kellene mennie. anyánkat gyászolja s nincs hozza ereje most.
szóval betegről kell gondoskodnom. sajnos anyu nem mondta h kao e utanna adókedvezményt. 7 évig szenvedett a rákban nem volt ereje ijesmikkel foglalkozni. a papírjait is kikeresgéltem, de csak az ő korházi papírjai vannak meg.
tesómnak egypar pszichológiai elismervény a betegségeiről.
rokkantsági nyugdíj s rokkantsági járadék akkor két külön dolog. én nem is tudtam h van rokkantsági járadék.
szerintem ne veszekedjetek ilyen dolgok miatt. a kérdezőre kell figyelni s nem a másik válaszával, főleg feleslegesen össze veszni. mert a kérdező a fontos s a kérdező, azaz az én számomra ez felesleges.
legfeljebb a kérdezőbe, azaz én belém lehet kötni, ha a válaszok túl különbözőek s esetleg én vagy egy válaszoló közt vita jön létre.
tehát feleslegesen borzolni az idegeket felesleges itt.
ilyenekre valók a közösségi platformok.de ott is moderálások és tiltások keletkeznek.
akár itt a gyakszi is olyanná válhat.
ha annyira veszekedés kell, akkor arra ott a valós élet.
de hiába osztom az észt, ha már egyáltalán senki nem is foglalkozik amiket írok.
pedig mindig a kérdező indít el egy kérdést. ezért kellene törölni úgy a kérdéseket h utanna már senkise tudjon írni.
de csak törlöm a kérdésemet s attól még fenn lesz a kérdés, mégha én már nem fogom visszaolvasni.
az ilyen felesleges vitatkozások miatt aki hasonló dologban tanácsralan s elöbb keresgél, mintsem rögtön kiírna egy kérdést, annak el is megy a kedve a kérdése kiírásából.
szégyen h magyarországon mindíg mindenhol az emverek 98%-a állandóan csak beleköt a másikba s csak vitatkozni tud, mint egy bunkó paraszt.
"8, legalább ne hazudj, hogy nem vetted észre...
mert Ő rokkant nyugdíjat kap, valamint családi pótlékot. Ez kizáró tényező
Te magad is írtad, hogy kap."
Nem azt írtam, hogy nem vettem észre, hanem azt, hogy nem vettem figyelembe! Nem ugyanaz!
Szerintem menjél ki kapálni a földekre egy kicsit, legalább lenyugszol, aztán be tudod fejezni a visszaugatást. Főleg ilyen stílusban.
Ne írj vissza, feleslegesen dolgozol vele, mert nem követem már a kérdést.
A kérdező megtudta, amit szeretett volna, és ez a lényeg.
Ki használ ma útikönyvet, mikor az interneten mindent elolvashat, megtalálhat 3mp alatt?
Ez megvan, hogy hülyeséget válaszolt???? Talán köszi, hogy kijavítta valaki, mert így nem buksz pénzt.
Jár a családi kedvezmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!