Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A NAV elviszi a cuccainkat?

A NAV elviszi a cuccainkat?

Figyelt kérdés

A nav ott van a postán, a reptéren, a vonatoknál, hajóknál, mindenhol. Ha bármit rendelek a netről ami külföldről jön már vám eljárás alá helyezik. Ha azt mondják, hogy ajaj. Ez a karkötő hamis. Akkor elviszik elégetni, vagy jótékony célra oda adományozzák azt amit én rendeltem. Meg ki az a hülye aki elégetne ennyi jó dolgot? Jó kis munka lehet a sok tárgyat elégetni amit mások megvettek. Nem viszik inkább haza őket? Olyan mint egy aranybánya ott dolgozni. Már félek ebayről rendelni mert meg se érkezik. Nem azt nézem, hogy hamis legyen. Nekem ugyan mindegy. De még egy játék dínóra is mondhatják azt, hogy ez hamis. Kinek árt az a kis műanyag dínó. Kit érdekel ki gyártotta. Ezért elégetni...

Csak eszembe jutott, hogy tényleg csak égetik el a cuccokat .. hmmmm

2022. ápr. 1. 09:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
... az árverési oldalon nem találsz olyat, hogy a lefoglalt hamis termékeket értékesítik. Érdekes is lenne, ha ezt meg lehetne tenni...
2022. ápr. 2. 05:10
 12/14 anonim ***** válasza:
11-es Bűncselekményből származóak viszont vannak.
2022. ápr. 2. 05:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Az megint más... A két fogalmat ne keverd!
2022. ápr. 3. 06:34
 14/14 pamu-1 ***** válasza:
A világ többi országában is így megy ez a lefoglalósdi ?
2023. nov. 6. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!