A NAV elviszi a cuccainkat?
A nav ott van a postán, a reptéren, a vonatoknál, hajóknál, mindenhol. Ha bármit rendelek a netről ami külföldről jön már vám eljárás alá helyezik. Ha azt mondják, hogy ajaj. Ez a karkötő hamis. Akkor elviszik elégetni, vagy jótékony célra oda adományozzák azt amit én rendeltem. Meg ki az a hülye aki elégetne ennyi jó dolgot? Jó kis munka lehet a sok tárgyat elégetni amit mások megvettek. Nem viszik inkább haza őket? Olyan mint egy aranybánya ott dolgozni. Már félek ebayről rendelni mert meg se érkezik. Nem azt nézem, hogy hamis legyen. Nekem ugyan mindegy. De még egy játék dínóra is mondhatják azt, hogy ez hamis. Kinek árt az a kis műanyag dínó. Kit érdekel ki gyártotta. Ezért elégetni...
Csak eszembe jutott, hogy tényleg csak égetik el a cuccokat .. hmmmm
Jaj, te szegény!
Nos, amióta mindenre áfa van, azóta nem éri meg eBay-ről rendelni, mert többe kerül a leves, mint a hús. Sajnos azok az idők elmúltak, mikor 200 forintért tudtál egy pár zoknit rendelni. Most már csak akkor érdemes bármit rendelni, ha nagyobb értékű (és még így is olcsóbb, mint az itthoni nettó ár), vagy ha egy csomagban rendelsz sok apró cuccot.
Különben nem semmísítenek meg cuccokat ok nélkül. Ha egy nevenincs cuccot rendelsz eBay-ről, az nem hamis, max gyenge minőség (de az ugye nem törvénytelen). Viszont ha Lujisz Vuttyon táskát veszel 5 dollárért, na, azt már le fogják foglalni és teljesen jogosan.
A NAV nem éget, hanem szerződésben áll olyan szervezetekkel, cégekkel, akiknek a hulladék eltűntetése a dolga. Hivatalos formában megsemmisíti vagy átadja egy olyan cégnek, akinek ez a profilja.
Azt, hogy "hazaviszik", teljesen felejtsd el. NAV foglalkoztatott ha elfogadna egy bonbont az ügyféltől, már "bilincsben" vinnék el, korrupció miatt.
OK, de ha nekem a hamis cucc is megfelel, és tudatosan rendeltem azt ?
Nem kellene a NAV-nak kártérítést fizetnie ?
"OK, de ha nekem a hamis cucc is megfelel, és tudatosan rendeltem azt ?"
Ha a terméket eleve csak valami utánzatnak vagy hasonlónak hirdetik, és te úgy veszed meg, a lelked rajta, a kutyát nem fogja érdekelni. Ellenben ha eredetinek hirdetnek egy hamisítványt, az károsítja a piacot, tökmindegy hogy neked megfelelne-e vagy sem.
Rengeteg mindent lefoglalnak... azután a
NAV árverési oldalán szinte alig van valami !
Visznek mindent haza, vajon mitől lennénk korrupt ország, ha nem ettől is ?
"Rengeteg mindent lefoglalnak... azután a
NAV árverési oldalán szinte alig van valami !
Visznek mindent haza, vajon mitől lennénk korrupt ország, ha nem ettől is ?"
Látszik, hogy nem a NAV-nál dolgozol. Ha ott dolgoznál, nem írnál ilyen hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!