Másnak se jött még csekk a gépjárműadóról?
Én egyet nem értek. Küldték, hogy fizetni kell. Ok. Beleírták, hogyan lehet fizetni. Átutalás, Online bankártyás. Bankártyával akarok, hogy kevesebb szarakodás legyen. Na, de hol a francba kell? Ezt persze nem írják bele..
Amúgy kérdező: Tudsz igényelni csekket, az kerek perec le van írva, hogy kell, csak a többi fizetési mód nincs.. Számomra ez röhej.
Gondoltam, hogy majd befizetem a gépjárműadót online, bankkártyával, mert akkor nincs átutalási díj. Nagyon nehezen sikerült, kb. 20 percet kínlódtam vele, mert nincs normális leírás és nagyon bonyolult. Máskor inkább normál módon átutalom, mert nem éri meg kínlódni vele.
Nem hiszem, hogy olyan nagyon bonyolult lenne berakni egy linket az üzenetbe, amin közvetlen be lehet fizetni, csak ez nem érdeke a NAV-nak. A közszférában csak OTP-t szabad használni, a SimplePay pedig nagyon drága. Kártyás fizetésnél ezt nekik kell állniuk, utalásnál pedig te fizeted, így nekik egy az egyben megérkezik az összeg.
15: csak kíváncsiságból... Mennyi az a nagyon drága?
Nekem az a nagyon drága, ha el kell autóznom a postára, és ott sorbanállni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!