Hol tudnám rendezni az szja tartozásom?
Tavaly dolgoztam egy kis cégnél; jogosult voltam a munkanélkülire, de közel egy hónapot várnom kellett a papírokra, amivel a munkaügyi központba kellett mennem, ez idő alatt kb 9000 forint tartozásom keletkezett.
Többször kaptam csekket, ment gyújtósnak. Tavaly december óta nem kaptam semmit, de most tudnám rendezni a tartozásomat.
Ez mennyire valós?
"Így fizetheted be a TB-tartozást a NAV felé
A tartozás a 10032000-06055826 számú, "NAV Egészségügyi szolgáltatási járulék beszedési számla" elnevezésű számlára utalással rendezhető, vagy az értesítő levélhez mellékelt csekken is befizethető.."
1819 4-es gomb csekkigénylés.
Küldik a csekket postán.
Akkor most már tudod.
Nekem is hónapokat késtek a kilépő papírok, a kormányhivatalokban található munkaügyi hatóság közreműködésével kaptam csak meg. Papírok nélkül is igényeltem az álláskeresési ellátást. Vittem a hatóságnál felvett jegyzőkönyvet bizonyításként. Hiánypótlásra szólítottak fel, majd miután megkaptam az elmaradt igazolásokat, az eredeti dátumra visszamenőleg folyósították az ellátást.
#8 Ügyes voltál.
Följösz egy kávéra?
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!