Én vagyok az egyetlen akinek nem érkezett meg az SZJA visszatérítés?
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül. Én nem is keresem a NAV-ot ezügyben, zaklatják őket elegen szerintem jelenleg, majd a könyvelőmnek szólok, hogy így intézze a bevallást.
Utolsó, tisztában vagyok azzal hogy mennyi járt volna vissza mert le volt írva a papírra. A kérdésben leírtam, hogy NEM vettem igénybe adókedvezményt múlt évben, hanem egy összegben kérem mindig, ez most sem volt másképp. Azt is felfogtam, hogy az adóbevallással megkapom majd ezt amit most nem sikerült. A pénzt félre szerettem volna tenni, nem remegtem érte meg költöttem el gondolatban, habár ehhez semmi közöd. Mindössze arra voltam kíváncsi, hogy én vagyok-e az egyetlen akinél valamin elcsúszott a dolog, de köszönöm a paraszt hozzászólásodat, igazán hasznos volt. :)
Akkor megprobalom mashogy. Emberek dolgoznak a navnal, ok is hibazhatnak. Lehet hogy vmit ok basztak el de a huszadik ilyen kerdes ahol a kerdezo remeg a penzert. Nem lett volna egyszerubb naluk erdeklodni vagy irni egy emailt?
Egyszerűbb feljonni ide es picsogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!