Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mennyi idő még külföldi...

Martin02020 kérdése:

Mennyi idő még külföldi bankkártyáról rá megy a pénz a hitelszámlaszámra? Holnap ha elutalom 4 kor aznap rajta lesz?

Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 16:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

HOL van a külföld? Mert nem mindegy, EU-n belül, vagy valahol Ázsiából akarod küldeni.

Másrészt az utalások a követketö munkanapon kerülnek sorra, délután 4-kor már senki nem foglalkozik ezzel.

Ha sürgös, akkor vagy utald át még ma, vagy kérj azonnali teljesítést - ez többe kerül, de tényleg azonnal ott van.

2022. febr. 15. 17:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát nagyon sürgős... De holnap lesz pénzem.. holnap az utolsó nap hogy befizessem mert másképp felbontjak a. Szerződést..és azt az azonnali teljesítést hogy kell kérni? Németországban lakok
2022. febr. 15. 17:30
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
nem a bankkártyádon van a pénz...hanem a bankszámládon.
2022. febr. 15. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha Németországban online banking-ot használsz, ott van olyan választási lehetöség, hogy Sofortüberweisung, azt kell bejelölni, akkor gyakorlatilag pár perc alatt átkerül az összeg a címzett számlájára. (Én is ott élek, ezért tudom pontosan)
2022. febr. 15. 18:15
 5/11 A kérdező kommentje:
105 ezret kell elutalnom.. azt honnan tudom hogy mennyi eurót rakjak rá hogy meglegyen a kért összeg forintban?
2022. febr. 15. 18:18
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
Devizautalást kell indíts - és SEPA utalás lesz, és annak a fogadófélnél is van díja, ha nem jól utalsz
2022. febr. 15. 18:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

6-os: Eu-n belül nem kell semmi devizautalás, az ugyanolyan, mint Németországon belül, és semmi extra költség sincs rá. (Több éve rendszeresen utalok MO-ra pénz, semmit nem vonnak le és nem kell semmi mást fizetni, mint egy itteni utalásnál.)

Kérdezö: a 105 ezer Ft mai árfolyamon 296,30 euró, a legegyszerübb, ha 300-at utalsz.

Egyébként ha a googleba beírod, hogy "forint euro", akkor megjelenik egy átváltós oldal, ahová direkt be tudod írni az összeget.

2022. febr. 15. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:

7, ha EUR számláról pontos összegű forintot akar utalni, akkor devizautalást kell csinálnia

Ha mindegy mennyi érkezik meg, akkor utalhat eurót is

2022. febr. 15. 19:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ebben lehet, hogy igazad van, nekem eddig soha nem volt gond az aktuális árfolyamon átszámolni és euróban utalni. Egyetlen egyszer nem reklamált senki, hogy nem a megfelelö összeg ért oda.
2022. febr. 15. 19:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem mellesleg a sepa utalás max 1 munkanap garantáltan

[link]

2022. febr. 15. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!