Mikor ismeri el a NAV hogy behalt ez az egész SZJA visszatérités?
Figyelt kérdés
Állandóan csak leráznak valami kamu dumával hogy folyamatban van az utalás. Lassan már 3.napja várok, és igen jogosult vagyok rá.2022. febr. 15. 15:25
11/15 anonim válasza:
Ha jön jövőre, ha nem hasonló pénzözön, én erre a mocskos kormányra nem szavazok soha az életben.
Egyébként 4 évente várhatsz hasonlót, mert ez mind-mind szavazatvásárlás okán történik.
12/15 A kérdező kommentje:
Ezek után a fidesz az én szememben is még szavahihetetlenebb lett. Többet én se szavazok rájuk de a megyében ahol lakok itt is szerintem rlvesztettek jó pár ezer voksot...
2022. febr. 15. 19:04
13/15 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, de mitől lett pont most kevésbé szavahihető? Akinek járt (és adott esetben nyilatkozott), az megkapta a pénzt. Ha mégsem, ott valami adminisztrációs hiba van, és majd megkapja. Legkésőbb az adóbevallásban. Nem értem a problémádat.
14/15 anonim válasza:
Ez is hitelből jön, szóval nem várható négyévente se, de most nagyon be vannak szarva. Eddig lubickoltak most szembesültek vele, hogy baj van.
15/15 anonim válasza:
Mi megkaptuk, mégsem szavazok rájuk. Nálam nem ezen múlik, minket nem lehet megvenni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!