Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » 22T1011U nyomtatvány letoltese?

22T1011U nyomtatvány letoltese?

Figyelt kérdés
Ki kell töltenem egy ilyen nyomtatványt. Nincs ügyfélkapum, tabletem van és okostelefonom, hogy a viharba tudom letolteni? A NAVH oldalán kitolto program szerepel -nem használható a tableten- maga q nyomtatvány nekem nem elérhető sehol
2022. febr. 14. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tabletről, telefonról ez nem is fog menni. Menj be egy nav ügyfélszolgálatra, ha nem tudod megoldani a gépi kitöltést.
2022. febr. 14. 14:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon élek, így nem tudom megoldani ilyen módon....
2022. febr. 14. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor férj hozzá külföldön valahogy egy számítógéphez.
2022. febr. 14. 14:31
 4/6 A kérdező kommentje:
🤪 Igazad van. Köszi
2022. febr. 14. 14:33
 5/6 anonim válasza:

Felraktam a 2023-as évi, 23T1011U nyomtatványt, letölthető bárki számára, a postán vagy személyes benyújtáshoz (a hozzá tartozó kitöltési útmutatója PDF-ben, viszont már fent van a NAV oldalán):

[link]

Ez is ugyanaz a link, ha a másik el lenne rejtve (értelem szerűen, csak a szóközöket kell kiszedni):

https: // pixeldrain . com / u / mWT3G3W8

Használjátok egészséggel!

(Az indokot illetően, ami miatt a NAV oldalán nincs fent, szerintem az, hogy nekik is gyorsabban megy az ügyintézés, ha digitálisan benyújtva kapják meg, mert így nem kell külön kézzel felvezetniük a papír alapút. Ezért van az, hogy alapvetően nem népszerűsítik a papír alapú opciót, mostmár rájöttem. Csakhogy digitálisan meg az embereknek a nehezebb, mert mindenféle programot, Java-t és ANYK-t is le kell tölteni, és nem mindenkinek van ehhez türelme, (nekem se volt) mire kisakkozza, hogy működik, ha egyáltalán elindul. Ezen a téren van még mit fejlődni. Ha csinálnak egy ésszerű, félreérthetetlen útmutatót, és nem a sötétben kellene tapogatózni, akkor magunkan is megkönnyítik a dolgukat, mert akkor az emberek hamarabb és szívesebben állnak át majd a digitális benyújtásra. Vagy egy web/böngésző alapú kitöltési megoldást kellene csinálni, hogy ne kelljen programokat letölteni.)

2023. jún. 8. 18:23
 6/6 anonim válasza:
Köszönöm!!!
2023. szept. 7. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!