Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogy működik az Orbán-Kormány...

Hogy működik az Orbán-Kormány családi adókedvezménye?

Figyelt kérdés
Tehát a NAV-tól most kaptam kb. félmillió forintot a számlámra pár nappal ezelőtt. Tehát az összes levont adót visszaadták. Kitöltöttem az adóbevallásom (de nem küldtem még be), és az jött ki, hogy kétszázezret vissza kell fizetnem. Tehát akkor most vissza kell fizetnem, vagy sem? Ha igen, akkor miért utaltak ilyen nagy összeget?

2022. febr. 13. 16:20
1 2 3
 21/21 lali51 ***** válasza:
#20 Ha kap családi pótlékot akkor neki jár az adó visszatérítés,és vissza is utálják.Ha nem ő akarja igénybe venni a családi adókedvezményt akkor aki igénybe akarja venni,annak az adóbevallásba be kell írni.
2022. febr. 13. 20:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!