Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Novemberbe szültem , tehát...

Rizsaa kérdése:

Novemberbe szültem , tehát 2021 évre havonta igénybe vettem a családi adókedvezményt. Idén 2022 re egy összegben szeretnénk ,ezért is nem töltöttük ki a nyilatkozatot ! ?????

Figyelt kérdés

Ezért Könyvelő csinalja az adóbevallást de azt mondja hogy kell az igazOlas a 91 nap be töltéséről .. de én azt már le adtam egyszer mikor 2021 Ben igénybe vettem havonta. Tényleg megint kell ?

Honnan szerezzek ?

Hat már nem vagyok terhes . Vagy hogy van ez ?

2022. febr. 7. 17:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Munkáltatónak miért nincs annyi esze h visszaadja ?"

Mert sok munkáltató kb. annyira ért hozzá, mint Te. Már bocsi. Azért kell az embernek sokszor résen lenni, nehogy úgy járjon, ahogy Te. El sem kérhette volna, csak szólok...

2022. febr. 9. 05:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a segítséget
2022. febr. 10. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!