Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyis van ez? Jó ez így?

Hogyis van ez? Jó ez így?

Figyelt kérdés
Novemberben töltötte a kisbabánk be a 91.napot. Így én abba a tudatban voltam,hogy november,decemberre kapjuk meg a visszatérítést. Ma a postán hatalmas meglepetés ért minket. Az egész évre megkaptuk.

2022. febr. 3. 20:52
 1/6 anonim válasza:
100%
Igen,jó.Hihetetlen,hogy mennyien nem tudnak értelmezni.
2022. febr. 3. 21:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen ez tény. Magamtól én is így gondoltam. Aztán egy könyvelő ismerős kb hülyének nézett, hogy mit gondolok. Újra olvastam,hogy a 91.naptól és ja
2022. febr. 3. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Egy mondat volt az egész. Aki 2021-ben akár egy napig jogosult volt gyerek utáni kedvezményre, az a teljes éves szja-ját visszakapja.
2022. febr. 3. 21:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Ilyet nem láttam!

A könyvelő meg ez zavart meg: " A várandós nő és a vele közös háztartásban élő házastársa a fogantatás 91. napjától jogosult a családi kedvezményre."

2022. febr. 3. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Én az szja visszatérítésről beszéltem, a könyvelőd pedig a családi adókedvezményről. Utóbbit nem a postás hozza.
2022. febr. 3. 21:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Igen arról beszélt azóta rájöttem és nem értette én mit mondok.
2022. febr. 3. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!