Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha személyi tanácsadást...

Ha személyi tanácsadást vállalnék másodállásban, (ezoteria kategóriában) mennyi lenne minden hónapban a kifizetni valóm, ami fix? Kb. mennyi alapkiadással számolhatnék?

Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 04:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#9 Menny és még végezz el egy "nagyobb" iskolát is, mint ez a könyvelés, mert rád férne úgy látom. Neked csak a kuruzsláson jár az eszed, meg a papírhalmazon ami előtt ülsz. Más, magamfajta meg képzelje el hogy Te sz@rtad a spanyol viaszt, mert válaszolsz egy kérdésre?
2022. jan. 27. 11:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Milyen nagyobb iskolára gondolsz? Azt hiszem megtörtént, 2x is... Vagy valami vallási szakképzés a mennyben? Vagy a menj szót nem sikerült megtanulni? Nekem jár a kuruzsláson? Te akarsz ezzel lehúzni embereket, nem én. Nem ülök papírhalmazon, XXI. század van, havonta 2-t ha nyomtatok...

#10: Jogos, messzire szaladtam kicsit, sokkal több van ebben feketén, mint 40-50k havonta. Feltéve, ha felfuttatja valaki

2022. jan. 27. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!