Nafogáncsi Móker kérdése:
Mikor lehet legkorábban beadni az adóbevallást?
Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 15:06
11/26 anonim válasza:
A NAV-nak nem feladata elkészíteni az adóbevallásodat. Az más kérdés, hogy vannak ügyfélszolgálatok, ahol segítenek kitölteni, mert van ügyfélgép. De attól te még akár ma is beadhatod. Ha ma odaviszed akár papír alapon, aláírva, akkor nem hajthatnak el az átvétellel, kötelességük.
12/26 A kérdező kommentje:
Nem azért hajtott el akkor mert el akartam velük készíttetni hanem beadni akartam.
2022. jan. 28. 11:06
13/26 anonim válasza:
Azt pedig nem tehetik meg. Szóval állj a sarkadra a következő ilyen esetben. Ha pedig el akarnak hajtani, akkor kérd a főnökét, tegyél panaszt, stb.
14/26 A kérdező kommentje:
Ha nem lehet beadni az ellen hogy tegyek panaszt? Kinél lehet a navot bepanaszolni
2022. jan. 28. 11:33
15/26 anonim válasza:
Az ügyintéző, aki megpróbál elhajtani, neki mondd meg, hogy hívja le a közvetlen főnökét, mert szeretnéd bepanaszolni. Hidd el, hogy azonnal megenyhül és átveszi a bevallásodat.
16/26 A kérdező kommentje:
De nem átvételéről van szó hanem hogy mikortól lehet beadni
2022. jan. 28. 12:46
17/26 anonim válasza:
Az ugyanaz. Ha te ma besétálsz a NAV ügyfélszolgálatára, kezedben az elkészített, aláírt adóbevallással, akkor kötelesek átvenni. Ez az átvétel neked a beadás pillanata (ezért szoktunk még régen, amikor papír alapon csináltuk, 2 példányt vinni, így az egyik példány érkeztetve a miénk volt, így igazolva, hogy mi beadtuk). ÁNYK-n pedig a nyomtatvány publikálása után (szóval akár már ma is) bármikor be lehet adni.
18/26 A kérdező kommentje:
Nekem is be lehet adni sehova nem kell ahhoz sétálni
2022. jan. 28. 13:01
19/26 A kérdező kommentje:
Neten is be lehet adni sehova nem kell ahhoz sétálni
2022. jan. 28. 13:01
20/26 anonim válasza:
Hát én tudom, ezt is írtam egész eddig :) Akkor hogy értetted azt, hogy elhajtott a NAV, amikor be akartad adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!