A kormány mikor küldi már vissza a befizetett SZJA-mat?
Figyelt kérdés
Azon már túltettem magam hogy nekem 2 millió ft SZJA járna, de csak 809 000 ft-ot kapok, mert az a határ. Igazán küldhetné már, úgy volt hogy január elején küldik.2022. jan. 18. 15:27
2/19 anonim válasza:
Majd újra megnyerik a választást !
Ha meg nem akkor lopcsány feri elissza!
3/19 anonim válasza:
Sosem volt róla szó, hogy január elején küldik. Február 15 a határidő. És akkor sem fogja mindenki megkapni. És aki megkapja, az sem biztos, hogy a helyes összeget fogja.
4/19 anonim válasza:
2millió SZJA-t befizettél, és annyi eszed nincs, hogy gugliban rákeress.
Túl vagy fizetve...
Február 15-ig utalják.
5/19 A kérdező kommentje:
"Miért járna neked 2 millió?"
Mert annyi SZJA-t fizettem be tavaly. Igazságtalan hogy van aki a teljes SZJA-t megkapja, van aki pedig nem...
2022. jan. 18. 15:33
6/19 anonim válasza:
Tudod mit? Már önmagában az is igazságtalanság, hogy csak egy választási kampány miatt bárki visszakapja az SZJA-t. Csak fűti az inflációt, megeszi mások megtakarításait és a jelenleginél is nagyobb lyukat üt a költségvetésbe, amit majd úgyis mi fizetünk ki a végén.
7/19 anonim válasza:
Tudod mit, az az igazságtalan, hogy neked jár, amikor én egy fillért nem kapok vissza
8/19 anonim válasza:
Csak én vagyok az egyetlen aki semmit nem kap ebben a rohadt nagy osztogatási mániában ettől a rohadt mocsadék tesves kormánytól dolgozó adófizető létemre?
10/19 anonim válasza:
9, mit nem fizetett? Egy csomó embernek emelkedtek az adóterhei, hogy a gyerekesek visszakapjanak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!