Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Nem tartjátok elkeserítőnek...

Nem tartjátok elkeserítőnek ezt a visszadó témát?

Figyelt kérdés

Mivel érdekelnek a pénzügyi témák, gyakran megfordulok ebben a kategóriában és ráadásul a visszadó téma is érint a várandósságom okán, de számomra egyszerűen elképesztő az a sötétség, amit itt tapasztalok és őszintén úgy vagyok valamelyest vele, hogyha valaki nem képes összeszedni, hogy mennyi adót fizetett be egy évben, abból mennyi kedvezményt kapott már esetleg és mennyi a maradék, amit visszakap hamarosan, akkor meg sem érdemli, hogy egy fillért is kapjon. Csak engem idegesít, hogy valaki pl. hónapok óta kap egy juttatást, amiről azt sem tudja hogyan adózik? Vagy hogy 80% nem érti, hogy azt kaphatja vissza max, amit befizetett? Eszméletlen gáznak tartom, hogy az embereket mégcsak annyira sem érdeklik a pénzügyeik, hogy legalább ilyen alapvető dolgokkal tisztában legyenek, utána nézzenek.

Szerencse, hogy nem én döntöm el, hogy mi alapján osztogassunk pénzeket ugye... :D

2022. jan. 13. 13:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10: A hülyékkel nem az a baj, hogy hülyék. Az a baj, hogy azok is maradnak, hiszen Dunning és Kruger óta tudjuk, hogy fingjuk nincs róla, hogy hülyék, ezért igényük sincs a fejlődésre, tanulásra.

És mivel ők vannak többen, minden hozzájuk van igazítva. Gyakorlatilag mindig az intelligens kisebbség szív a többség ostobasága miatt.

Ha valaki azt kérdezi, hol olvashatna hitelesen a visszadóról, azt szívesen útbaigazítom. De amikor látszik rajta, hogy annyira hülye, hogy egy szájbarágós magyarázatból sem értene egy szót sem, na azt csak lenézni tudom.

2022. febr. 7. 18:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Ismeritek a mondást? Ha meghaltál, te nem tudsz róla, hogy halott vagy, csak a környezetednek fáj. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
2022. febr. 7. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!