Két gyermek után 40 000ezerforint adókedvezmény jár, akkor évi szinten 480ezer forint, 809ezer forint a maximum szja visszatérítés, akkor a különbözetett megkapom?
Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 12:10
1/19 anonim válasza:
Igen, ha van annyi SZJA-d, akkor ifen.
2/19 anonim válasza:
Ha fizettél be annyit, akkor a 480+809-et is megkaphatod.
4/19 anonim válasza:
#2 a maximum 809ezer forint nem a családi adokedvezmennyel van együtt?
6/19 anonim válasza:
"a maximum 809ezer forint nem a családi adokedvezmennyel van együtt?"
De igen, azzal együtt van.
7/19 anonim válasza:
Attól függ az illető mennyi adót fizetett be. De erre még mindig nem jött válasz.
8/19 A kérdező kommentje:
Fizetem a szja, de a berpapiron kiigazodni nekem magas!
2022. jan. 10. 19:12
9/19 anonim válasza:
Sziasztok nekem a tavalyi évben 556.941.- volt a befizetet szja-m a kérdésem az hogy szerintetek mivel év közben nem érvényesítettem az egy gyerek után járó családi adokedvezmenyt akkor ezen felül kapom meg azt az összeget, vagy ez a visszadó azaz a visszaigényelhető szjaba már bele van kalkulalva a visszaigényelhető családi adókedvezmény is? 🤔
10/19 anonim válasza:
Ha 2021-ben 556.941 forintot fizettél be, akkor ennyit kapsz vissza a visszadóban. Bevalláskor egyéb kedvezményeket (első házas, családi adókedvezmény, stb) már nincs miből érvényesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!