Ebev portálon ha lekérdezem listában a 124 és 408as adónemet, mi jelzi azt, hogy be van fizetve, vagy nincs?
ezt írja:
pár napja fizettem be, azért érdekelne.
Adónem egyenleg 130 580 Ft hátralék
Kötelezettség/Pénzforgalom összesen: +229 690 -32 850
Ügyfél összesen: 196 840 Ft hátralék
Ebből letétszámlák összesen (912,945,954,961): 0 Ft
amúgy 270 ft-tal véletlen túlfizettem, mert még én számoltam ki mennyit kell és úgy jött ki. abból nem lesz gond?
Köszönöm a választ. Egyelőre üres az oszlop. remélem majd levezetik és tiszta lesz a dolog.
Hát az egyenlegek nem stimmelnek aszerint, amit leírtál. :)
Az adószámla bal oldalán látod esedékességek szerint az előírt kötelezettségeket (kötelezettség oldal a neve is a tetejére írva). Ha (-) tétellel szerepel közötte összeg, akkor az valamilyen törlőtétel az adott adónemen.
Az adószámla jobb oldalán (pénzforgalmi oldal is van a tetejére írva) a pénzforgalmakat látod. Például a befizetéseket a befizetés dátumával. Ezen az oldalon a "típus" résznél a "01" kód befizetést jelent.
A letétszámlák végrehajtói letéti számlákat, vagy vámhatósági számlákat takar. Ez Téged - valószínűleg - jelenleg nem érint.
Pár nap és látni fogod a többi befizetett összeget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!