Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Bútorozottan vagy bútorzat...

Bútorozottan vagy bútorzat nélkül könnyebb kiadni egy lakást?

Figyelt kérdés

2021. nov. 24. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bútorozattan egyszerűbb. Vagy részben bútorozott. Mi elsőre bútorozottat kerestünk, másodjára már bútorozatlant. Nem tudom mekkora lakásról van szó, de én ezeket venném meg a helyedben: ruhásszekrény (annyi és amekkora, ahány embernek szánod a lakást, pl. egy pár teljes ruhatárát elnyelő), gépesítés (hűtő, mosógép, tűzhely), étkező asztal/bárpult székekkel, kanapé, ha van neki hely, esetleg valami féle média szekrény, ha van neki hely, előszobában ruhafogas (felfúrt vagy álló), cipősszekrény.

Én ágyat nem vennék, nagyon sok embernek van sajátja, ha nagyon szimpi a bérlő jelölt, megbeszélés után akár vehetsz is. És íróasztalt, széket mindenki vegyen annyit, és olyat, amire szüksége van. Ne rendezd túl, hagyj benne helyet, és fantáziát.

2021. nov. 24. 12:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ez egy korrekt válasz volt!
2021. nov. 24. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan ágyat vegyél ha veszel amiben matracot lehet cserélni. És egy jó minősegű beépített szekrény mindig jól jön.
2021. nov. 24. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, ki a célközönség. Felnőtt, dolgozó emberek inkább bútorozatlant keresnek. Egyetemisták inkább bútorozottat.
2021. nov. 24. 12:44
 5/7 xswerdy ***** válasza:
100%
aki bútorozatlant keres, az jó eséllyel tovább marad (bútorokkal költözni nem olyan egyszerű, esetleg kimondottan a lakásban passzoló darabokat is beszerez). Ugyanakkor Magyarországon az általános az, hogy saját lakásban laknak az emberek, és a bérlés inkább ideiglenes megoldás (egyetemisták, más városba költöző fiatal dolgozók bérelnek).
2021. nov. 25. 09:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Inkább hosszútávra gondolnám a kiadását, hogy minél kevesebbet kelljen vele foglalkozni.
2021. nov. 25. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg kiadni bútorozatlanul első körben. De kalkuláld bele, hogy ilyen esetben kb. havi 15 ezerrel illik olcsóbban adni. :) Ha nem sikerül kiadni, akkor utána esetleg részben bútorozd be.
2021. nov. 25. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!