Az adóelőleg be nem vallása és be nem fizetése adócsalás?
Te egyedül vagy ennyire hülye vagy segít benne neked valaki? :D
Nem is értem az adminokat, hogy miért nem törlik az ostoba kérdéseidet.
Kérdező, én egész őszintén segíteni akarok, de nincs info és értelmetlen félmondatokat dobálsz…
Írd meg minimum ezeket, akár privátban is, és kitaláljuk mire van szükséged:
- pontosan milyen tevékenységet végeztél, mi volt a munka?
- adtál számlát?
- van vállalkozásod?
- elmúltál 18?
- milyen jogviszonyban végezted a tevékenységet?
- van heti 36 órát meghaladó főállásod és/vagy hallgatói jogviszonyod?
- mekkora az árbevétel, amit tisztára akarsz mosni?
- külföldi vagy magyar a kifizető?
- magánszemély vagy cég a kifizető?
Nem a pénzt akarom tisztára mosni hanem a vállalkozást. Már értem miért írtatok folyton pénzmosásról. Tessék jobban figyelni ha már egyszer válaszadásra vetemedtek. És magára a kérdésre is figyeljetek mert itt még vállalkozás és tisztára mosásáról sincs szó.
Aki ennyire figyelmetlen azon nem segít semmiféle tételes felsorolás, csak mégjobban összezavarna benneteket én viszont beérem a kérdésre adott válasszal. Attól aki képes erre.
Lol, kész vagyok tőled :D
Hát segítsen neked, akinek nyolc anyja volt.
De mindegy, a lényeget elértrd, megvan a ~30+ komment, így már sikeres is volt az újabb trollkérdésed.
#28 - ne erőlködj, már a többi kérdésénél is próbálkoztunk megválaszolni neki, de nem hajlandó részleteket elárulni, illetve amiket mond az önmagának ellentmondó foszlányok. Engedd el te is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!