Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mit tennél ha könyvelő volnál?...

Alla Bársony kérdése:

Mit tennél ha könyvelő volnál? és valaki házzal keresni meg hogy két évig fekete munkával keresek kétmillió forintot amihez vállalkozói kellett volna. De most rádöbbent hogy lekövethető és szeretné

Figyelt kérdés

mosni a pénzt de úgy hogy adót fizetne és abban bízik hogy ha mégis rájönnek

akkor ez már nem adócsalás lesz hanem engedély nélkül végzett munka és késve befizetett adó?

2021. nov. 22. 14:14
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Ennyit a nagy hozzáértésről
2021. nov. 23. 08:44
 32/40 anonim ***** válasza:

kérdező, nem érted.

Ezt a pénzt illegálisan kerested, visszamenőleg a bevételszerzést nem legalizálja az adófizetés.

És nem, nem évül el öt év alatt, téves az információd.

2021. nov. 23. 08:50
 33/40 A kérdező kommentje:
Az adót mindenképpen be kell fizetni, tévedsz ha azt hiszed hogy ilyen esetben törvénytelen az adófizetés.
2021. nov. 23. 09:01
 34/40 anonim ***** válasza:
Nem is ezt írta
2021. nov. 23. 09:04
 35/40 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe a btk 399-400. paragrafusát. Pont rólad szól. És abba kéne belegondolnod, hogy lehet, hogy nem mindenki más a hülye körülötted, hanem esetleg te vagy az. Egyre gyengébbek a visszavágásaid, szerintem lassan írhatnál ki új kérdést, mert ez itt már nagyon elfáradt.

És attól, mert te azt hiszed, hogy te most tök legálisan adót akarsz fizetni, attól az még nem úgy van :)

De tudod mit? Felajánlok neked valamit. Keress fel privátban, megvitatjuk az ügyedet, majd együtt elmegyünk a navhoz, hogy elintézzük. Mit szólsz? Pro bono vállalom.

2021. nov. 23. 09:06
 36/40 anonim ***** válasza:
és mégis mit tennél? BEfizetnél egy rakás járulékot, szochot, szja-t, azzal, hogy bocsi, feketén vállaltam munkát, de most visszamenőleg ev lennék? Nem lehetsz.
2021. nov. 23. 09:11
 37/40 A kérdező kommentje:
35, biztos abban fogok megbízni aki adofizetesrol akar lebeszelni mert szerinte bűncselekmény.
2021. nov. 23. 09:12
 38/40 A kérdező kommentje:
34 olvass vissza, feketén fehéren leírta hogy le akar beszélni az adó befizeteseről
2021. nov. 23. 09:13
 39/40 anonim ***** válasza:
te hülye, hol írtam, hogy ne fizess adót? Azt írtam, ezzel nem teszed legálissá a bevételszerzést.
2021. nov. 23. 09:17
 40/40 anonim ***** válasza:
És én sem írtam ilyet, hogy ne fizess adót, csak azt próbáljuk napok óta elmagyarázni neked, hogy attól mert most be akarsz fizetni X adót, még nem legalizálod vele az illegális bevételedet. Egyre kevésbé tudom eldönteni, hogy annyira ostoba vagy, hogy ezt nem érted, vagy ennyire gyenge troll vagy, hogy itt próbálod játszani magad.
2021. nov. 23. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!