Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mit tennél ha könyvelő volnál?...

Alla Bársony kérdése:

Mit tennél ha könyvelő volnál? és valaki házzal keresni meg hogy két évig fekete munkával keresek kétmillió forintot amihez vállalkozói kellett volna. De most rádöbbent hogy lekövethető és szeretné

Figyelt kérdés

mosni a pénzt de úgy hogy adót fizetne és abban bízik hogy ha mégis rájönnek

akkor ez már nem adócsalás lesz hanem engedély nélkül végzett munka és késve befizetett adó?

2021. nov. 22. 14:14
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

En lekonyvelnem neki,hogy jo legyen,ha konyvelo lennek.

En az ilyen melokert mennek csak konyvelonek.

Csinald meg. Az itelkezes nem a konyvelo feladata.

2021. nov. 22. 18:36
 12/40 anonim ***** válasza:
Na de ő nem lekönyveltetni akarja, hanem visszamenőleg akarja tisztára mosni a feketepénzét. Csűrheti, csavarhatja a kérdező, de ez adócsalás lesz már, bárhogy is hívja. És jobban jár az adócsalással, mint a pénzmosással. Keresd vissza az előző kérdését, ott le lett neki normálisan írva, hogy mi mivel jár, csak vagy nem sikerült neki megérteni, vagy pedig a kérdéskiírásért kapott 3 pontra megy.
2021. nov. 22. 18:44
 13/40 A kérdező kommentje:
Az adó kifizetése adócsalás? És még én vagyok a troll...
2021. nov. 22. 19:12
 14/40 anonim ***** válasza:

Ha kiraboltam egy bankot két évvel ezelőtt, de most tisztára kéne mosni azt a pénzt és elmegyek egy könyvelőhöz, megoldja nekem, kifizetem az ellopott pénz adóját, akkor már nincs is semmi gond a bankrablással? Akkor mentesülök is a büntetés alól? Hmmm, érdekes párhuzam...

Kérdező, te teljesen nem vagy tisztában a fogalmakkal, dobálózol itt már nem az első kérdésed alatt a troll szóval, de igazából csak és kizárólag te vagy az (na meg a hozzád hasonlók), aki tönkreteszi ezt az oldalt.

2021. nov. 22. 20:10
 15/40 A kérdező kommentje:
Azért a rablást ne azonosítsd a munkával. A fogalmakkal neked vannak gondjaid. A kesedelmes fizetést se keverd mással. Megint nem én vagyok a troll. Arról nem is beszélve hogy a bankrablassal szerzett pénz mióta adóköteles?
2021. nov. 22. 20:38
 16/40 A kérdező kommentje:
"Akkor mentesülök is a büntetés alól?". Ez is jó kérdés nem elég hogy ilyen hülyeségeket kérdezel de úgy teszel mintha ez másban merült volna fel pedig te tetted fel ezt a kérdést.
2021. nov. 22. 20:42
 17/40 anonim ***** válasza:

Ajánlok neked egy jó kis oldalt, hasznos lehet neked: [link]

A munka és a feketemunka azért igencsak más. Szóval ne állítsd már be áldozatnak magad. Amikor két éven keresztül csaltad az adót, ergo megloptad az államot, már akkor is tudtad, hogy ez így nincs rendben. És milyen késedelmes fizetés? Semmi késedelmes fizetésről nincs itt szó, konkrétan pénzt akarsz mosni. A másik kérdésednél ha jól emlékszem többen is leírták, hogy mik a büntetési tételek az esetedben.

2021. nov. 22. 20:55
 18/40 A kérdező kommentje:
Az adófizetés még mindig nem pénzmosás. Csak tudnám miért találod ki azt hogy én keverem a fogalmakat...
2021. nov. 22. 21:30
 19/40 anonim ***** válasza:
Mert te nem adót akarsz fizetni, hanem a két éven keresztül illegálisan megkeresett pénzedet akarod legalizálni. Ez a pénzmosás definíciója kb.
2021. nov. 22. 21:59
 20/40 A kérdező kommentje:
Azt max. csak hiszed hogy ettől legális lesz. Nézz inkább utána alaposabban a témának.
2021. nov. 22. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!