Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Adózáson kívül milyen járuléko...

Alla Bársony kérdése:

Adózáson kívül milyen járulékokat kell fizetnie a katás és a nem katás egyéni vállalkozónak?

Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 07:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lennék kötekedő troll amiatt, hogy felhívom a figyelmet pár hibára, amit ráadásul a kolléga is elismert, hogy igazam van benne. Sajnos a szakmánk reputációja eléggé a béka segge alatt van egyébként is, nem kell az, hogy ilyen félinfók menjenek ki könyvelőktől.
2021. nov. 22. 13:12
 22/25 A kérdező kommentje:
Abszurd dolgokat irsz. Egy gyakorin adott válasz nem info konyvelotol. Hisz nem tudni ki adja a valaszt. Még az se biztos hogy könyvelő az illető. Hanem ez egy tipp amiből lehet sejteni valamit de minden itt adott választ ha komoly szándékaink vannak a témában akkor hitelesíteni kell. Te viszont úgy adod elő mintha egyetlen egy itt adott válaszra akarna alapozni valaki mindent.
2021. nov. 22. 13:24
 23/25 anonim ***** válasza:
Jólvan, nekem mindegy. Szerencsére a kolléga normálisan fogadta a válaszaimat veled ellentétben, és elismerte, hogy kiegészítettem a válaszát. Én csak a tapasztalataimat mondtam el, mert fogalmad sincs, hogy milyen abszurd dolgokkal képesek felkeresni az ügyfelek, majd amikor megkérdezzük tőlük, hogy honnan az info, akkor hát érdekes dolgok derülnek ki. Annak örülök, ha te nem ilyen vagy, de hidd el, az átlag nem ilyen sajnos.
2021. nov. 22. 13:27
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem az számít hogy honnan az info hanem hogy rendesen válaszolsz e. Ha erre képes vagy és csak itt csinálod ezt akkor oké.
2021. nov. 22. 13:35
 25/25 anonim ***** válasza:
Rendben, részemről a téma lezárva.
2021. nov. 22. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!