A béren kívüli juttatás után hogyan kell adózni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 19:06
11/15 A kérdező kommentje:
Havi 5000 Ft. Sparban vásárlóm el gyakorlatilag élelmiszerre. Néha egy egy kávé a benzinkúton. De sparban sok műszaki és konyha cikk is van benzinkúton is, ott akar benzin is
2021. nov. 10. 21:27
12/15 A kérdező kommentje:
A számlán megjelenik a kártya számom s a pillanatnyi pontérték
2021. nov. 10. 21:28
13/15 anonim válasza:
Ez nem béren kívüli juttatás, mert nem a munkáltatód adja neked. Ez egy promóció, amit a Supershopban részt vevő cégek adnak. Tehát az adó részét azok a cégek viselik.
Amúgy a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy te a céges tankolás után járó pontokat a saját kártyádra írod fel. A cégnek ez aprópénz, a benzin meg attól még ugyanannyiba kerül.
Ne foglalkozz vele. Én is folyton a saját kártyámra írattam fel a pontokat.
14/15 A kérdező kommentje:
Akkor az a hülye aki nekem ezt mondta? Mondjuk ez jó hir
2021. nov. 11. 19:06
15/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is gyanus volt hogy azt mondta hogy el kell költeni. Pedig ha tényleg adóköteles lenne akkor azzal nem sokra megyek ha elköltöm hisz akkor is nyoma maradna mennyi volt rajta...
2021. nov. 11. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!