Kínából vásárolt termék eladása után hogyan kell igazolnom, hogy a pénz nem a semmiből lett, hanem előtte én azt megvettem?
Sziasztok,
Vettem kínából egy DC villanymotort, mondván lesz belőle e-bike projekt. A projekt azonban sose valósult meg, így nemrég eladtam a motort. Ha teljesen véletlen valaki hivatalos személy meg szeretné tudni, honnan van az a pénz (nem nagy összeg, 20k), azt hogy igazolom hogy én azt egyszer már kvázi kifizettem, és nem a semmiből lett? Ugye kicsi kínai haverok nem adnak róla számlát meg semmit (Ali, eBay).
Köszi, hogy elolvastad!
20k ért semmilyen hivatalos személy nem fog téged elővenni. Megunt használt tárgyat adtál el, 1 db ot. Ez nem üzletszerű tevékenység.
Ha netán valaki mégis kukacoskodik, mondd, hogy az elromlott fűnyíróból van.
Hát anyudtol kértél egy huszast.
Kivizsgálják anyudat megállapítják hogy neki lehetett huszezernyi vagyona és lezárják az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!