Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan érdemes egy céghez...

Hogyan érdemes egy céghez jelenzkezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Most végeztem a tanulmányaimmal és szeretnék elhelyezkedni. Az érdekelne hogy hogyan érdemes egy olyan céghez jelentkezni, ahol nincs meghírdetve emberfelvétel? Én az emailre gondoltam elsősorban, a szüleim viszont a személyes jelenkezést javasolják. Nektek mi a tapasztalatotok? A személyes jelentkezés vagy az emailes vált be nektek inkább?

Illetve, ha te veszel fel embereket, melyiket preferálod inkább?

Végzetségileg könyvelő vagyok(konkrétan tegnap kaptam meg a bizonyitványomat).

2021. szept. 28. 02:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Valszeg ha nincs egy állás meghirdetve az azért van, mert

1. Tudják már kit vesznek fel és emiatt nincs szükség a hirdetésre,

2. Nem kell ember.

Mi a baj a meghirdetett állásokkal?

2021. szept. 28. 05:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Elküldöd boldog-boldogtalannak az önéletrajzod, és vársz türelmesen.
2021. szept. 28. 06:35
 3/4 anonim válasza:
100%
Személyes legyen, mert ahhoz úgysincs elég bátor jelentkező
2021. szept. 28. 07:07
 4/4 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk az se mindegy, hogy hova szándékozol jelentkezni. A legtöbb kis cég könyvelő irodával könyveltet, a kicsit komolyabbak alkalmaznak pénzügyest belső könyvelésre, de a lényeget szintén külsőssel végeztetik.

Meg ha ezt a vonalat vinnéd tovább, akkor érdemes lenne könyvelő irodákat keresni, ahol lehet, hogy adatrögzítőként kezdesz, de ha megvan a mérlegképesed, meg időközben szerzel egy kis gyakorlatot is, akkor már komolyabb feladatokat is kapsz, aztán vagy mész tovább, esetleg saját vállalkozást nyitsz, vagy elmész egy nagyobb céghez, multihoz, ahol a szakmának csak egy kis szeletét használod.

Kisebb cégeknél lehet sikeresebb személyesen jelentkezni, de nagyobbakhoz inkább e-mailben célszerű, mert az ember könnyen lepattan az első recepcióson vagy ügyintézőn.

2021. szept. 28. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!