Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » GYED után is fog járni a...

GYED után is fog járni a családi szja-visszatérítés?

Figyelt kérdés
A max GYED összeg után mennyi jár majd (ha jár egyáltalán)?
2021. szept. 27. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek még részletszabályok. De mivel a gyedből vonnak szjat, feltételezem igen. Mondjuk ha abból érvényesíted az adókedvezményt is, nem lesz hatalmas összeg.
2021. szept. 28. 00:11
 2/4 anonim válasza:
100%

Szerintem akik CSEDen,GYEDen vannak,azok is kapnak majd vissza

Nálunk a férjem veszi igénybe az adókedvezményt,de még igy is 60e Szja kerül levonásra havonta

Nem tudom én mennyit kapnék,nekem is max.gyedem van,de amint biztos lesz,majd megkérdezem a könyvelőt

Pár hónap és kiderül,mivel febr.15-ig vissza kell kapnunk, kb.december-januárban azért már többet kell tudnunk

2021. szept. 28. 13:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi az infókat, én sem találtam semmi konkrétumot erről, de akkor figyelem a további híreket.

Nálunk is a férjem veszi igénybe a családi adókedvezményt. Valszeg amit én visszakapok (ha kapok), az nem lesz túl sok, de azért mégis jól jön, főleg karácsony után...

2021. szept. 28. 14:06
 4/4 anonim válasza:

Igen,mindenkinek jól jön,nekünk is

Most vásároltunk egy házat,tavasszal szeretnénk beköltözni

Ha már pár dolgot tudunk belőle finanszirozni,kb 1 millióra számítunk,az már jó,aminek örülni fogunk mi is,mint sokan mások

2021. szept. 28. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!