AAM KATA > Mi történik ha nem adom le az A60as összesítő bevallást és az ÁFA bevallást?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy EUn belüli eladás (Cég volt a vásárló), mi történik ha nem adom le az A60as összesítő bevallást és az ÁFA bevallást?
Kibukik ez valahol?
2021. szept. 11. 13:33
1/10 A kérdező kommentje:
Alanyi adómentes KATÁs EV vagyok
2021. szept. 11. 13:33
2/10 anonim válasza:
Semmi különös nem történik csak megy a TEK háznézőbe.
3/10 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat kérnék... Mennyi az esélye, hogy ez kibukik valahol?
2021. szept. 11. 14:12
5/10 anonim válasza:
A kiállított számlád benn van már a navnál. A rendszer látja, hogy kellett volna bevallást adnod.
2 perc amúgy, miért nem akarod beadni?
6/10 A kérdező kommentje:
Oké, hogy látják, de a rendszer szól nekik hogy itt valami nem okés és ellenőrzni kell vagy csak akkor jönnek rá ha ellenőrzést kapok?
2021. szept. 11. 17:21
7/10 Nemzeti konzervatív válasza:
Mulasztási bírság maximum.
8/10 A kérdező kommentje:
Oké, hogy látják, de a rendszer szól nekik hogy itt valami nem okés és ellenőrzni kell vagy csak akkor jönnek rá ha ellenőrzést kapok?
2021. szept. 11. 18:44
9/10 anonim válasza:
A rendszerben látszik, hogy milyen számlát állítottál ki. Onnantól az is látszik, hogy te ezt nem vallottad be. Szóval igen, ellenőrzés nélkül is rájöhetnek.
De amúgy tényleg nem értem, egy kettő perces, adófizetéssel nem járó bevallást miért nem akarsz beadni?
10/10 Nemzeti konzervatív válasza:
9. Hát ez az, hogy csak "nullás" bevallásról van szó. Nem értem mitől fél, nincs itt adó amit elcsalhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!