Valaki kuldene nekem PDFben a 20T1011U dokumentumot? NAV oldalrol probaltam letolteni meg a google-n megkeresni de sikertelen volt. Elore is koszonom!!!
Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 12:18
1/12 anonim válasza:
Azt nem, de megnézegetlek Facebookon, meg lenyomozok minden publikus dolgot rólad az e-mail címed alapján :D
5/12 anonim válasza:
ÁNYK belül ki tudod nyomtatni üresen, bármikor...
6/12 anonim válasza:
Már tegnap küldtem neki mailt, sőt telefonon is felhívott a kérdező és megoldottuk. Kettes voltam.
7/12 anonim válasza:
Elhiszem. A jövőre nézve írtam, hogy az ÁNYK-n belül ki lehet nyomtatni/le lehet tölteni pdf-ben üresen bárkinek bármikor bármelyik NAV-os nyomtatványt, hogy ne kelljen kuncsorogni másoktól. :)
8/12 anonim válasza:
Az üres ányk-s nyomtatványokkal csak az a baj, hogy nem mindegyiknek nyílnak meg a pótlapjai, amíg a főlapon nem jelölsz be valamit.
9/12 anonim válasza:
8-as
Ányk-ba Adatok --> üres nyontatvány kinyomtatása funkcióval kell nyomtatni és az üres teljes nyomtatvány lementhető pdf-be
10/12 anonim válasza:
A teljes nyomtatvány az összes pótlapjával
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!