Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mi a véleményetek a Neoliberal...

Mi a véleményetek a Neoliberalizmusról? Szerintetek mire számíthatunk a jövőbe?

Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Orbán Viktor megvéd minket tőle pont mint Soros György ármánykodásaitól és a háttérben meghúzódó Gyurcsány háttérhatalomtól.
2021. júl. 23. 14:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem gondolod hogy az ő rendszere ugyan olyan Neoliberális csak sokkal alaptomosabb? Hol csinál Orbán olyan adó rendszert ahol a gazdagok jobban adóznak mint a skandinávoknál? Soha nem látott módon gazdagítja az oligarháit képzi meg a tőkés osztályt szórja az adóinkat focistákra meg emészti fel az egészség ügyet! Hogyan látod ezt nem liberálisnak? Attól mert kicsit jobb a gazdaság messze szarabb a szociális ellátó rendszer mint 12éve és ilyen mértékben sose nőt a külőnbség a hétköznapi ember meg a gazdagabbak között épp hogy felfele számolja a jó léti államot!
2021. júl. 23. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondoltam komolyan, iróniával írtam. Egyébként szerintem ezt nem az adózás témakörbe kéne kiírni
2021. júl. 23. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Ez inkább ezoteria kategoria
2021. júl. 23. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Remekül megfigyelhető, hogy mi történik akkor, ha neoliberális gazdaságpolitikát nyomó konzervatív szociopaták irányítanak egy országot, csak vissza kell olvasni, hogy mi volt a Reagan meg a Thatcher-korszakok eredménye. Megszűnő munkahelyek, leszegényedő középosztály és irgalmatlanul gazdagodó elit. Annyi a jó abban, hogy Thatchert például jelölt sírba temették, hogy van mit levizelni, ha arra jár az ember.
2021. júl. 24. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!