Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hol lehet elektronikusan...

Hol lehet elektronikusan benyújtani a családi pótlék lemondását?

Figyelt kérdés
A nyomtatványon az áll be lehet küldeni elektronikusan, de nem találok se ilyen alcímet se semmit, hogy hol van erre lehetőség. Kérem, aki tudja hogy lehet online beküldeni írja le a folyamatot. Hálásan köszönöm! ( a lemondó nyilatkozatot kinyomtattam kitöltöttem, de a feltöltés helyét nem találom)

2021. jún. 29. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Állakincstár ügyfélportálja:

[link]

Valamint az ePapír szolgáltatáson keresztül is beküldhető. Ha már benne vagy, meg adhatod, hogy hova szeretnéd küldeni (melyik kormányzati szervnek): [link]

2021. jún. 29. 18:54
 2/5 A kérdező kommentje:
A helyét nem találom, meg hogy milyen név alatt fut. Ebben esetleg tudnál segíteni?
2021. jún. 30. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:

"A kitöltött és aláírt formanyomtatványt a bejelentett lakóhely, tartózkodási hely szerint illetékes járási (fővárosi,kerületi) hivatal

ügyfélszolgálatán,vagy az integrált ügyfélszolgálatnál (kormányablak) illetve amennyiben a kérelmező munkahelyén működik társadalombiztosítási

kifizetőhely, e kifizetőhelynél lehet benyújtani. Amennyiben a jogosult munkahelyén működik családtámogatási kifizetőhely, az ellátásról történő

lemondást ott kell benyújtania.

A lemondás benyújtható postai úton (1919 Budapest), illetve ügyfélkapun keresztül elektronikusan. Elektronikus úton benyújtott kérelem esetén az

iratok szkennelés útján is csatolhatók."

Beléptél az eÜgyfélportálra egyáltalán? Nekem nincs miért belépnem, ezért nem is tudok többet segíteni.

Név? Talán családtámogatási ellátások... :)

2021. júl. 1. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kell!

Automatikusan megszüntetik!

Én is ma kaptam meg a megszüntető határozatot.

2021. júl. 5. 17:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséget mindenkinek!
2021. júl. 6. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!