A kínaitól kérhetek blokkot?
Figyelt kérdés
A sulink környékén van egy kínai üzlet, akik rendszeresen átb.sszák a vevőket, blokkot nem adnak. Ha kérek blokkot, akkor kötelesek adni?2021. jún. 29. 08:34
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
19 szavazat
2/10 anonim válasza:
Igen! Ha nem akarnak adni, csak lengesd be a NAV-ot :)
3/10 Fsms válasza:
Köteles adni, az eredmény kétséges. A nav val óvatosan helyben nehogy megverjenek.
4/10 anonim válasza:
Dehogy verik meg, ne beszélj ostobaságot!
Viszik hátra a raktárba, délután már őt szolgálják fel az étteremben.
5/10 anonim válasza:
A kínaiak nem keresik a balhét.
Én mindig kapok.
Hogy a NAV látja-e, arra nem esküdnék meg.
6/10 anonim válasza:
És hogy b.sszák át a vevőt?
Nem erdeti Apple töltőt kapsz, vagy mi a problémád?
7/10 A kérdező kommentje:
Kevesebbet add vissza
2021. júl. 5. 19:59
8/10 anonim válasza:
Fizess kártyával, vagy szólj neki, akkor, ott
9/10 A kérdező kommentje:
A kártyával is átb.sz. többet üt be, mint amennyit veszek, ilyenek. Ha meg szólok, akkor vagy tagadja vagy "Jajjaj elnézésr!" Attól függ, hogy melyik eladó van.
De így átgondolva, egyszerübb lenne a kínaival szembelévő Sparba bemenni, ott valószínükegnem vágnak át.
2021. júl. 5. 22:04
10/10 anonim válasza:
Szerintem haverkodj össze velük, és akkor veled sem görénykedik, és legalább lesz egy kínai haverod :D
Én tuti ezt csinálnám.
A csávót is megértem, meg téged is, de ő se akar csődbe menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!