Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Adókártya elveszett,hogyan...

Adókártya elveszett,hogyan igényeljek újat?

Figyelt kérdés

Azt olvastam hogy 3000Ft ha nem az első,hanem mondjuk elveszett.

De lehet az egészet online intézni?

Vagy valakit fel kell hívjak? Mi ennek a menete és mennyi idő kb?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. jún. 25. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ONYA portál elérhető a NAV internetes oldalán az „Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás” menüpontból, valamint az alábbi linken: [link]
2021. jún. 25. 16:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Ebből nem sokat értek sajnos. Nincs ügyfélkapum se,az baj?
2021. jún. 25. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
akkor csinálj, hasznos
2021. jún. 25. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

#2, ott van balodalt, hogy"nincs ügyfélkapum" és három további opció.

Mi a fszt vagy te képes elintézni on-line?

2021. jún. 25. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Letöltöd a 21T34 jelű nyomtatványt, kinyomtatod, és vagy kitöltöd kézzel, vagy telepíted az ÁNYK-t a gépedre meg a nyomtatványt, gépen töltöd ki, kinyomtatod, és beviszed egy NAV ügyfélszolggálatra vagy elkülöd postán a megyei NAV-igazgatóságnak. A 3000 ft-ot előtte utald el a 10032000-01079074 NAV Adókártya kiadáshoz kapcsolódó igazgatási

szolgáltatási díj bevételi számlára, majd szerintem csatold hozzá az elutalás bizonylatát hogy megkezdhessék a kártya gyártását (ha személyesn mész be az ügyfélszolgáálatra akkor szeirnem ott is befizetheted), vagy kérsz hozzá csekket

2021. jún. 26. 01:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Üres T34-est tudok pdf-be küldeni amit kinyomtatva kitölthetsz tollal, ha írsz akár privátba egy email címet (előző voltam)
2021. jún. 26. 09:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!