Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha kulfoldrol konyvet rendelek...

Ha kulfoldrol konyvet rendelek online, arra 5% az AFA?

Figyelt kérdés
Valaki tudna errol valami forrast mutatni? Az Amazonrol szeretnek konyveket rendelni (~80-100 USD ertekben), es eleg magas Import Fees Depositot kernek, viszont ugy tudom, hogy a konyvekre csak 5% lesz az AFA.

2021. jún. 18. 14:24
1 2
 11/13 Hintalow ***** válasza:
Nézd meg a bookdepository-n, én minden külföldi könyvrendelésemet onnan bonyolítom.
2021. jún. 20. 09:59
 12/13 anonim ***** válasza:
11. ahogyan 11es írja. Én is gondoltam, hogy ajánlom, de a kérdező annyira meg volt róla győződve, hogy csak az amerikai amazonon kapható amit venni akar, hogy nem akartam vitatkozni...
2021. jún. 20. 10:02
 13/13 A kérdező kommentje:

Nope, bookdepositoryn sincs mind, ahogy amazon.de-n se, ami meg van, az ugyancsak pofatalanul draga.

Amugy ha valakit erdekel, az altalam linkelt FAQ-ban all (1-es index), hogy "Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXVII. törvény szerint" kell fizetni az AFA-t, ami egy mellekelt tablazatra referel, ami szerint pedig a konyvekre 5% a fizetendo AFA.

2021. jún. 22. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!