Nagybajban vagyok ?
Ma kuldet az Emailt vegrehatason van .Nincs munkahelyem ezert felhalmazodott Tb tartozasom.
100-160ezer között.
Se kocsim,se lakásom.A szülői házra ráterhelhetik esetleg? Nem nagyon szeretnem mert nem az en nevemen van csak van reszesedesem. Most már felesleges lenne a reszletfiztes ?
Jobb lett volna, ha te magad kezdeményezted volna a tartozás kiegyenlítését, ill. az arra irányuló egyeztetést, részletfizetési kérelmet.
Ahogy előttem írták, csak akkor terhelhetik rá, ha van benne tulajdonjogod.
Viszont azt sem árt tudnod, hogy 5 évig visszamenőleg követelhetik, és amint lesz bejelentett állásod, a NAV ráteszi a kezét a behajtható részre.
És ennek kb ennek napok kellenek h ráterheljek?
Igen azt tudom hogy ha lesz állásom akkor le is vonják.
Köszönöm a válaszokat!!
"És ennek kb ennek napok kellenek h ráterheljek?"
Ezt fogalmazd meg lécci érthetően...
Elnezest!
Ugy ertem napoknak kell eltelnie hogy ráterheljek a tartozasom a házra? Gondolom az alatt megnézik van e valami vagyonom stb.
Fogsz kapni erről előtte határozatot, hogy a Földhivatalban intézkedtek. Valszeg nem pár nap ennek a lefuttatása.
Intézkedj MOST!
1, ki-mi küldte az emailt?
2, pontosan mi áll benne?
Nav-tól kaptam emailt h 20 napon belül intézkednek.
Csak épp egy masik városban kell hogy menjek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!