Így kell online utalni a TB-t?
Késtem a TB-vel, és megvan adva a bankszámlaszáma a NAVnak, amire kell utalni a pénzt, és hogy milyen adónemet kell beírni a közleménybe. Ha ezt a pénzt utalom az én Erste Bankos appomról, akkor nincs más dolgom? Tudni fogják, hogy ki vagyok én? Mert mást nem kell kitölteni, nem írtak legalább is arról.
Köszönöm a segítséget.
Ja értem, akkor mikor küldöm át a pénzt a számlán, ott az adóazonosító jelből szűrnek le mindent, hogy ki vagyok, meg ilyenek.
Köszönöm szépen a segítséget!
Adóval kapcsolatban ha semmi mást nem írsz a közleménybe, csak az adóazonosítód, akkor is célba talál a befizetés. Akkor nem talál célba, ha azt nem tünteted fel, de minden mást igen. :)
Minden adónemnek saját számlaszáma van. A megadott számlaszám adónemére fog könyvelődni a befizetés, csak nem mindegy, hogy melyik adózóhoz kötődően. Erre szolgál a közleménybe beírt adóazonosító jeled feltüntetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!