Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mit kockáztat egy cég ha...

Mit kockáztat egy cég ha minden engedély pénztárgép bejelentés stb nélkül fizetős dolgozói büfét üzemeltet?

Figyelt kérdés

Gondoltak egyet kipakoltak egy irodát és berendezték büfének. Étel ital szendvics kóla stb.

Pénzért persze.

Semmiféle engedély bejelentés pénztárgép számlatömb stb nincs. Feketén minden.

Aki ott áll elárusítóként a cég egy papíron totál más munkakörben levő alkalmazottja-

A cég mit kockáztat ezzel?

És ha én feldobom a NAVnál az egészet?

2021. máj. 21. 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

"Ld BIGE lászló őrzött üzeme ahova a tek konkrétan fegyveresen vonult be."

Ja igen egy illegálisan működő, alvilági szendvicses pult miatt....

2021. máj. 21. 17:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Büfé? Ez nem büfé, ingyenes élelmezés. Ehhez nem kell számla, sem NÉBIH engedély. Fizetni? Dehogy kell, ki mondta? Ja, a Kati, egy kirúgott dolgozónk.

>:)

2021. máj. 21. 17:41
 13/18 A kérdező kommentje:

Azért én csak feljelentem lesz ami lesz. A főnök akkora nagymellényű annyira okos, annyira tudja osztani az észt-majd ha ott állnak a NAV-okok majd nekik legyen nagymellényű. Nekik ossza majd az észt amikor milliókra megb***ák, ha épp be nem záratják az egészet.

Én meg csak figyelek a háttérből.

2021. máj. 21. 17:42
 14/18 A kérdező kommentje:

" Ehhez nem kell számla, sem NÉBIH engedély. Fizetni? "

Ébredj fel. hol élsz te...

Ha egy darab szelet kenyérke is van ott már kell millió hatósági engedély, szakképzettséggel rendelkező alkalmazott, eü-s papír, tároló, hűtőm nyilvántartás, leltár, lejáratfigyelő stb stb

És ez még csak a kajás része... hol van még a pénzforgalom, számla nyugta online adatbejelentés tb.

2021. máj. 21. 17:44
 15/18 anonim ***** válasza:
De akkor jelentsd fel a Pali bácsit is, a takarítóktól, aki a tojást árulja a dolgozóknak! Meg a Tomit a pénzügyről, aki maszekban csinálja a dolgozók családtagjainak adóbevallását. És persze nyaranta feketén dolgozó bébiszittert is, a HR-es Juli lányát is.
2021. máj. 21. 17:44
 16/18 Hintalow ***** válasza:

Munkaügyi troll 1257-ik kèrdèse a porondon....

Nem is èrtem hogy vannak mèg itt olyan újszülöttek, akik nem vágják le, ès elkezdenek komolyan válaszolgatni neki

2021. máj. 21. 17:47
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
Hallod, mi lesz veled, hogyha ezzel a lépéssel csődbe viszed a céget? Te magad mondtad, hogy nem venne fel máshova senki.
2021. máj. 21. 18:12
 18/18 A kérdező kommentje:

"Te magad mondtad, hogy nem venne fel máshova senki."

Én nem pont ezt mondtam. ha már idézel, akkor pontosan. Mellesleg ha én látnám ezt az ócska kuplerájt csődbe menni, az megérné nekem hogy akár hajléktalan legyek. Csak lássam bukni ezt a szarhalmot.

2021. máj. 21. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!