Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan kell drop servicing...

Hogyan kell drop servicing után adózni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem nem pontosan az amit tudni szeretnék. Egyéni vállalkozó vagyok, fizetem a katát és szeretnék pluszban elkezdeni drop servicing-el foglalkozni. (Aki nem tudná, ez olyan mint a dropshipping, csak termékek helyett szolgáltatásokkal üzeletelek) én személy szerint logó és hasonló témájú dolgokkal szeretnék foglalkozni. A kérdésem az lenne hogy problema-e, hogy először paypalra megy a pénz, utána a vállalkozói számlámra, illetve hogy forint alapú számlát állítok ki? Odairnam a webshopba, hogy csak olyat tudok, csak akkor vegye meg ha ez nem probléma. Utána ha megveszi ugye megkapom a pénzt paypalon. Tegyük fel 25 dollárt, az ott atvaltja forintba amit kiküldök a vállalkozói számlámra és arról az összegről (forint) kiállítok egy számlát a vevőnek. Ez így működőképes? Vagy csak közvetlen utalással működhet a dolog? Illetve azt szeretném meg kérdezni hogy kell e valami pluszba amit tudnom kell, amire figyelnem kell, stb.. köszönöm szépen a válaszokat, kérem csak az írjon aki tud segíteni.

2021. ápr. 15. 17:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Es akkor azt hogy tudom elszámolni, mit tudok csinálni vele
2021. ápr. 15. 19:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Miért nem tudsz devizában számlázni???
2021. ápr. 15. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:
“ Es akkor azt hogy tudom elszámolni, mit tudok csinálni vele” katásként semmi költséget nem tudsz elszámolni
2021. ápr. 15. 19:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Így van, azt benyeled.
2021. ápr. 15. 20:53
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

Könyvelő nem elérhető? :-)

Akkor cseréld le.

komolyan nem értem, világosan leírtuk, hogy egyáltalán nem egyszerű ennek az adózása, számlázása, szakember kell hozzá, mégis itt a gyakorin próbálsz tájékozódni. BÁRKI, ha rossz választ ír, az Neked igen-igen sokba fog kerülni! Több százezer ft-ba.

Ha már ennyire tudni akarod a dolgokat könyvelő nélkül, akkor javaslom, hogy a NAV-HOZ FORDULJ, ne a gyakorin tudakozódj ilyen ügyekben.

2021. ápr. 16. 10:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak azért nem érhető el a könyvelője, mert nem létező emberrel nehéz beszélni :)
2021. ápr. 16. 11:07
 17/18 anonim ***** válasza:
16, nehogy azt hidd pár éve én is itt kérdezősködtem, mert a havi 1-2 számlás katás vállalkozásomhoz a havi 8000-es díj mellett bæszta felvenni a könyvelőm a telefont...biztos el volt foglalva azzal, hogy az összes bevallásomat elbæssza....azóta, ha kell valami, a navhoz megyek
2021. ápr. 16. 13:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Nah, arról is tudnék mesélni :D Szóval azért azt se vedd készpénznek, amit ők mondanak, sőt..
2021. ápr. 16. 13:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!