Nav felületére hogy kell feltölteni a számlákat?
Ha számlatömbbe írsz, akkor az onlineszamla.nav.gov.hu felületre kell belépned a regisztrációddal és ott feltölteni a számlákat.
A jövőre vonatkozóan én ajánlom, hogy térj át valamilyen (lehetőleg) online számlázóra, hogy ezt ne kelljen megcsinálnod.
Nem, nem szkennelve kell feltölteni. Kézzel kell felvinni, megadni a számla adatait, tételeket egyesével, összegeket, stb.
Én könyvelőként mondom, hogy ez nem is könyvelői feladat, én nem is vállalom ezt az ügyfeleknek, több okból sem. Ha valaki vált számlázóra, akkor azt szívesen összekötöm neki a navval, beállítom, megmutatom hogy használja és akkor az automatikusan jelenti.
De ezt az onlineszámlás harácsolást nem vállalom be helyettük.
Na elkezdtem beregelni, bökkenő: már regisztrált a könyvelő az adataimmal, és így engem nem enged a rendszer beregelni.
Sajnos elérhetetlen a könyvelő. Mit lehet ilyenkor tenni?
Egyéni vállalkozó vagyok.
Ezeket írja a két oprcióra:
Kívánja a regisztrációt meglévő felhasználóval végezni?
Igen, szeretném a regisztrációt meglévő felhasználóval elvégezni. ->
Nem egyezik a megadott természetes azonosítókhoz felvett, már létező felhasználó a megadott felhasználó nevével.
Nem szeretném a regisztrációt meglévő felhasználóval elvégezni. ->
Már regisztrált adózó, a folyamat nem folytatható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!