Hol lehet azt megnézni az interneten a NAV Online Számla rendszerbe történő belépés nélkül, hogy hogyan néz ki az az űrlap felület, ahol a kézzel kiállított számlákról utólagosan kell adatokat szolgáltatni?
Szinte csak olyan videókat, információs anyagokat találtam, amik arról szolnak, hogy inkább a Számlázó programot (kék felület) használják az érintettek. Az Online Számla (zöld felület) használatáról nem sikerült részletes tájékoztatót találnom.
Biztosan én keresek rosszul. Segítenétek?
Tehát csak az adatszolgáltató felület érdekelne. A számlázó felület nem.
Elsősorban a nem adóalanyoknak (magánszemélyeknek) kiállított számlákról szolgáltatandó adatokkal kapcsolatos űrlap felülete (képernyőképek) érdekelne.
Néztem már ezt is, de a szamlazz.hu és a hasonló oldalak profilja, hogy online számlát lehet velük, rajtuk keresztül kiállítani.
Engem ez a lehetőség nem érdekel. Számla kiállításra (számlázásra) megfelelő lesz majd a nav ingyenes számlázó programja, ha úgy alakulna, hogy számlázó programot kell használni.
Jelenleg csak az érdekelne, hogy hogyan néz ki az a felület (űrlap), amin az adatszolgáltatást kell majd elvégezni a kézi számlákról.
Nem, nem az érdekelne, hogy milyen formában dolgozza fel a rendszer a beírt adatokat. Csak a kitöltendő űrlap (nyomtatvány) látványa érdekelne.
Azt olvastam, hogy a zöld Online számla felületen gyakorlatilag egy űrlapot (nyomtatványt, táblázatot) kell kitölteni, úgy hogy az űrlap megfelelő celláiba csak be/át kell írni a korábban kézzel megírt számla megfelelő adatait.
Az érdekelne, hogy látványilag hogyan néz ki az az űrlap, amibe át kell írni a kézi számlák adatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!