Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hol lehet azt megnézni az...

Hol lehet azt megnézni az interneten a NAV Online Számla rendszerbe történő belépés nélkül, hogy hogyan néz ki az az űrlap felület, ahol a kézzel kiállított számlákról utólagosan kell adatokat szolgáltatni?

Figyelt kérdés

Szinte csak olyan videókat, információs anyagokat találtam, amik arról szolnak, hogy inkább a Számlázó programot (kék felület) használják az érintettek. Az Online Számla (zöld felület) használatáról nem sikerült részletes tájékoztatót találnom.

Biztosan én keresek rosszul. Segítenétek?

Tehát csak az adatszolgáltató felület érdekelne. A számlázó felület nem.

Elsősorban a nem adóalanyoknak (magánszemélyeknek) kiállított számlákról szolgáltatandó adatokkal kapcsolatos űrlap felülete (képernyőképek) érdekelne.

#Online Számla adatszolgáltató űrlap #adatszolgáltatás nem adóalanyoknak kiállított kézi számlákról #bemutató képek az űrlap felületéről
2021. jan. 23. 11:16
 1/4 Fsms ***** válasza:
Szamlazz.hu t próbáld .
2021. jan. 23. 14:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Néztem már ezt is, de a szamlazz.hu és a hasonló oldalak profilja, hogy online számlát lehet velük, rajtuk keresztül kiállítani.

Engem ez a lehetőség nem érdekel. Számla kiállításra (számlázásra) megfelelő lesz majd a nav ingyenes számlázó programja, ha úgy alakulna, hogy számlázó programot kell használni.

Jelenleg csak az érdekelne, hogy hogyan néz ki az a felület (űrlap), amin az adatszolgáltatást kell majd elvégezni a kézi számlákról.

2021. jan. 23. 15:02
 3/4 Fsms ***** válasza:
0%
Az egy XML file amit ténylegesen beküld a rendszer . Erre gondolsz?
2021. jan. 23. 15:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem, nem az érdekelne, hogy milyen formában dolgozza fel a rendszer a beírt adatokat. Csak a kitöltendő űrlap (nyomtatvány) látványa érdekelne.

Azt olvastam, hogy a zöld Online számla felületen gyakorlatilag egy űrlapot (nyomtatványt, táblázatot) kell kitölteni, úgy hogy az űrlap megfelelő celláiba csak be/át kell írni a korábban kézzel megírt számla megfelelő adatait.

Az érdekelne, hogy látványilag hogyan néz ki az az űrlap, amibe át kell írni a kézi számlák adatait.

2021. jan. 23. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!