Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » ÁNYK Miért nem tudom beküldeni...

ÁNYK Miért nem tudom beküldeni a nyomtatványt??

Figyelt kérdés

Kapcsolat az ügyfélkapuval->Nyomtatvány beküldése közvetlen ügyfélkapun keresztül.

Ezután fel jön egy ablak az átirányításról, rábökök hogy rendben,

majd azt írja ki hogy: "A nyomtatvány beküldése sikertelem"

Már újra telepítettem de hiába.. valakinek valami ötlet?? Március 31-ig kell beküldenem.....

2021. márc. 29. 19:23
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Hogy mi a faxnak analfabétáknak kellett megírni ezt az ÁNYK nevezetű hulladékot..
2021. márc. 29. 20:59
 2/30 A kérdező kommentje:

"A .krtitok.ini fájl nem létezik. A titkosítást csak a szervezet publikus kulcsával végezzük el!"

"A KAÜ azonosítás előkészítése sikertelen!"

Jobbnál jobb.. :@

2021. márc. 29. 21:04
 3/30 anonim ***** válasza:
Nézd meg hogy az általad használt rendszeren tesztelve volt-e a program. Ha nem, próbáld meg egy, a listában szereplő rendszeren. Újratelepítés sem árthat.
2021. márc. 29. 22:28
 4/30 anonim ***** válasza:
van valami kp-i hiba talán, próbáld meg később. Vagy 1818.at hívd, ott tudnak segíteni.
2021. márc. 30. 15:23
 5/30 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! időközben sikerült megoldanom.

Feltettem egy régebbi Java verziót, és így jó lett.

2021. márc. 30. 18:54
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Látom már megoldódott, de azért leírom, hátha még jól jön. A titkosított fájlt (talán .kr vagy .xkr) [link] itt fel lehet tölteni (bal oldalt kék KÜLDÉS gomb).
2021. márc. 30. 19:56
 7/30 ngabesz84 válasza:
93%

A helyes megfejtés, hogy a kedves fejlesztők elavult (sebezhető) titkosítási algoritmust használnak, ami(k) az újabb java verziókban le vannak tiltva.

A tiltást feloldhatjuk az alábbi fájlban a megadott sorok kikommentezésével, és ezután az ÁNYK ujraindításával:

ebben a fájlban ($JRE az általában c:/Program Files/Java/jre1.8xxx):

$JRE/lib/security/java.security:

ezt kell kikommentezni:

jdk.tls.disabledAlgorithms=SSLv3, TLSv1, RC4, DES, MD5withRSA, DH keySize < 1024, \

EC keySize < 224, 3DES_EDE_CBC, anon, NULL

2021. ápr. 23. 11:19
 8/30 anonim ***** válasza:

... és ehhez miért kell egy sima állampolgárnak, aki csak felhasználó lenne, programozói tudásnak lennie?

Én magam konkrétan semmit nem értek belőle... :)

2021. ápr. 24. 07:58
 9/30 anonim válasza:

7/8 ngabesz84 válasza működik!

Köszönöm!

2021. ápr. 26. 09:49
 10/30 Veiko válasza:

Sziasztok!

Nekem még nem sikerült.

Mivel nyissam meg a SECURITY fájlt? Jegyzettömbbel?

Nem találom a jdk.tls.disabled....részt

Mi az, hogy kikommentezni? Felülírni? Beszúrni?

Köszi!

2021. ápr. 26. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!