Kihez és hova kell fordulni a cryptovaluta adózással kapcsoatban?
A kérdező itt a troll, nem más :)
Meg lett többszörösen válaszolva a kérdése, aztán azóta is kötekszik.
31,.be lehet fejezni ,érthető ha nem tetszik a kérdésem lehet más kérdésére válaszolni lehet az eltűri a te hangnemedet.Az én hozzáállásommal nincs semmi baj,utálom ha provokálnak.
32 szerintem nem tud feljelenteni itt mindenki anonim se azonosító se semmi, a feljelentéssel az oldal üzemeltetőjét hozná kellemetlen helyzetbe, meg egy feljelentés nagy huzavona lenne.
33 nem én kötekszem és nem is lett többszörösen megválaszolva a kérdés,"némely sablonválasszal nem sokra megyek". Azóta utánanéztem, ez sokkal bonyolultabb, mint itt azt egyesek hinnék. Az egyik adót megfizettem már és könyvelő sem kellett hozzá, mert a valutát kibocsájtó ország weboldalának ügyfélszolgálata kiszámolta az adómat, így az egyik számlámat nem kellett befagyasztani.
Nekem nem a kérdésed nem tetszik. A kérdéseddel semmi baj nincsen. Megkérdezted, hogy hova/kihez lehet fordulni adózással kapcsolatban. Itt többen leírtuk (nem csak én), hogy könyvelőhöz/adótanácsadóhoz/navhoz kell fordulni, ha te nem tudod megoldani magad. Azért mert a te anyád nem ért a nemzetközi dolgokhoz, kriptókhoz, stb, hidd el, hogy van bőven szakember a piacon, aki igen. És elhiszem, hogy nem tetszik neked ez a válasz, pedig ez az igazság sajnos. Lett feltéve kérdés, hogy konkrétan mit szeretnél leadózni, arra nem válaszoltál, pedig akkor könnyebb lett volna segíteni neked. Mert igenis azzal a szándékkal jöttünk ide, és próbáltunk is segíteni, csak nem fogadtad el a válaszainkat valamiért.
Nekem ez a szakmám, úgyhogy nem hiszem, hogy kriptó adózással kapcsolatban sok újat tudnál mondani nekem :) Ezért is volt korábban kérdés, pl hogy bányászod-e vagy kereskedsz vele, mert nem mindegy adózással kapcsolatban. De erre sem válaszoltál. De én itt tényleg befejeztem, nincs nekem erre szükségem, hogy ilyen ember miatt koptassam a billentyűket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!