18 év alatt hogy tud adózni valaki?
Figyelt kérdés
Hogy lehet valakinek vállalkozása 18 év alatt, és hogy adózza le azt?
Láttam pár (magyar) srácot az interneten egész komoly biznisszel.
2021. márc. 19. 11:18
1/11 anonim válasza:
Hivatalosan sehogy.
Max azzal lehet trükközni valamit, hogy a szülei nevén fut a vállalkozás, de mondjuk ő végzi a tevékenységet.
3/11 anonim válasza:
Ne keverd az adózást a vállalkozással. Vállalkozása nem lehet, de adóköteles jövedelme igen.
4/11 anonim válasza:
Szerintem a kérdésből tök nyilvánvaló hogy a kérdező önálló tevékenységből származó jövedelemre gondol, amihez valamilyen vállalkozási forma kéne.
5/11 anonim válasza:
önálló tevékenységből száramzó jövedelem lehet megbízási díj is...
6/11 anonim válasza:
25 eves korodig nem kell, vqgy csak specko esetekben? most nemreg hozta a torveny a kedves kormányunk.
7/11 anonim válasza:
"25 eves korodig nem kell, vqgy csak specko esetekben? most nemreg hozta a torveny a kedves kormányunk."
Na itt már megint keverjük a szezont a fazonnal...
8/11 A kérdező kommentje:
És ha én eladok tíz kiflit 200ft profittal, azt hol adózom le? Mert ugyebár elvileg köteles vagyok leadózni
2021. márc. 19. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!