Egy főnöknek nem kéne izgatottnak lennie ha a NAV megszállta a céget és az utolsó fecnit is átnézik? És várhatón megszüntetési határozat születik a cég ellen?
A NAV van kinn, X évre visszamenőleg mindent néznek, az utolsó papírfecnit is másolják fotózzák stb.
A főnök meg csak legyint szerinte idézem „30 napja lehet a cégnek aztán úgyis kiadják a megszüntető határozatot“ ami ugye a cégbírósági kényszertörléssel és adószám visszavonással is együtt jár. És akkor annyi volt.
Azért ha tényleg ez a várható kimenet, azt nem kéne csöppet pánikolva mondania? Ha igaz, akkor épp most fog elúszni a cége a lefolyóba.
"Ha okosan csinalta"
Hát HA... ha meg nem, akkor majd viszek neki leveskét a böribe.
"lusta és kényelmes ember lévén húztam halasztottam. hát most az élet majd megoldja."
Csodálkozom, hogy ilyet leírva látok. Ezért az egyért respect.
Egyébként vélhetően van még pár cége a főnöknek, a 40 milliós adótartozás nem óriási teher egy nagyvállalkozónak, ráadásul lehet, hogy sutyiban is intézkedni tud.
A rezignáltsága adódhat abból is, hogy sejtette, előbb-utóbb vége lesz a dalnak, és már jó előre felkészült rá.
"Egyébként vélhetően van még pár cége a főnöknek, a 40 milliós adótartozás "
azért érdekes hogy itten egyesek nagyvállalkozót meg több céget vízionálnak.
Nem nagyvállalkozó, hanem KKV és nincs több cége, ez se olyan nagy a 10 kb alkalmazottjával.
"Honnan tudod, hogy hány cége van, vagy milyen befektetései vannak?"
tőle. és vagy igazat mond vagy hazudik.
de amilyen kocsival járkál (én különbbel megyek) hát kivan a valaga is a gatyából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!