Egy főnöknek nem kéne izgatottnak lennie ha a NAV megszállta a céget és az utolsó fecnit is átnézik? És várhatón megszüntetési határozat születik a cég ellen?
A NAV van kinn, X évre visszamenőleg mindent néznek, az utolsó papírfecnit is másolják fotózzák stb.
A főnök meg csak legyint szerinte idézem „30 napja lehet a cégnek aztán úgyis kiadják a megszüntető határozatot“ ami ugye a cégbírósági kényszertörléssel és adószám visszavonással is együtt jár. És akkor annyi volt.
Azért ha tényleg ez a várható kimenet, azt nem kéne csöppet pánikolva mondania? Ha igaz, akkor épp most fog elúszni a cége a lefolyóba.
", még akár örülhet is neki."
de annak nem fog örülni, ha a megszüntetés mellett marad 40 milliós adótartozás és bírság ami persze a megszüntetéstől függetlenül és és marad! a megszüntetés az nem a vége a sztorinak.
"És ez engem mennyiben érint?"
Téged semmiben. engem annyiban hogy VOLT egy munkahelyem.
"Ha igaz, akkor épp most fog elúszni a cége a lefolyóba."
Milyen álszent vagy, a kérdésed alapján még úgy tűnt, a főnököd és a cége miatt aggódsz.
leszarom én a főnököt és a cégét is, mit érdekel, remélem még börtönbe is kerül adócsalásért, engem az állásom érdekel.
de hát ha menni kell, akkor menni kell.
"amíg kapsz fizut addig oké,"
ha igaz amit mondanak, akkor 30 nap múlva nem lesz miből bért adnia, na meg adószám nélkül üzleti tevékenységet se végezhet.
30 nap! nem sok! pikkpakk elszalad.
és az adószám törlése akár máról holnapra is meglehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!