A NAV küldözget most tömegesen levélben valamit magánszemélyeknek?
Figyelt kérdés
Kaptam egy nagyalakú hivatalos küldeményt a NAV-tól, de csak holnap tudom átvenni a postán. Mi lehet benne vajon?2021. márc. 17. 13:09
2/9 anonim válasza:
Igen, a gépjárműadó lesz az szerintem.
3/9 A kérdező kommentje:
Pont ez fordult meg a fejemben nekem is.
Azt nem korábban kellett volna küldjék? Ha jól emlékszem 03.15-ig és 09.15-ig kellett fizetni eddig, amíg az önkormányzat kezelte.
2021. márc. 17. 13:15
4/9 anonim válasza:
Meghosszabbították április 15.-ig.
5/9 anonim válasza:
Gépjárműadót nem nagy alakú borítékban küldik. SZJA tervezetet nem kértél esetleg postán?
6/9 anonim válasza:
#5 a legtöbb postás hülye, bejelölik pedig nem is az (nagyalakúnak A4 mérettől számít hivatalosan), aztán a postahivatalban rossz helyen keresik emiatt.
7/9 anonim válasza:
A gépjárműadó lesz, de valóban nem nagyalakú.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Holnap kiderül... 🙂
2021. márc. 17. 17:55
9/9 A kérdező kommentje:
Gépjárműadó volt.
2021. márc. 19. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!