Ha bejelentem egyik ismerősömet a navnál, aki havi 1-2 milliót tesz zsebre onlyfans miatt és nem adózik utána, akkor meg fogják büntetni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 17:54
21/29 trichard2001 válasza:
#6 K*rvákra nem irigykedek, máshol kopogtass. Az hogy valakire azt mondom szánalmas, az nem rosszindulat. Nem mondtam, hogy utálom szegényt, csak szánom, hogy ennyire primitív.
22/29 anonim válasza:
Aki Onlyfanson dolgozik, nem prostituált, tehát nem k.rva. Definiált fogalma van annak, ami tartalmazza a testi érintkezést. Onlyfans esetében ez nincs meg.
23/29 anonim válasza:
Neked ettől jobb lesz? Neked is ott a lehetőséged erre. Ne legyél rohadek
24/29 anonim válasza:
#23: jól értem, hogy nem az a rohadék, aki lop (adót csal), hanem akit ez zavar?
25/29 trichard2001 válasza:
Akkor netrib*nc, tökmindegy, nem vagyok rá irigy, mindegy mennyi pénze van.
26/29 anonim válasza:
Figyelj, neked is adott erre a lehetőséged. De miért faj hogy o ebből ennyi pénzt keres? Annyi módja van a mai világban a penzszerzesnek. Teged is fel tudna ugymond hypeolni, vagy ha nem ilyen módon szeretnél pénzhez jutni nyiss egy vallalkozast. A lehetőségek adottak mindenki számára, élj vele
27/29 anonim válasza:
Orbánék több pénzt csalnak mint a szomszédod
28/29 trichard2001 válasza:
27-es megmondta tutit. Vikiéket jelentsd fel inkább 😀
29/29 anonim válasza:
Igazi undorító féreg vagy! Jobb lenne ha gyerekednek árulna drogot adómentesen? Vagy ha még nincs gyereked, akkor lefeküdni apáddal a nemjólányok oldalon keresztül, apád szintén nem kérne erről a szolgáltatásról számlát! Igazi irigy undorító hozzáállásod van másokhoz! Gondolom azóta sokkal xarabb lett már az életed! 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!