Ha mégsem kérem havi szinten a családi kedvezményt, akkor kell leadni új papírt a munkahelyre?
Még nem kaptam kifizetést, de már volt leadva egy papírt a cégem könyvelése felé. Közben úgy alakult, hogy nem lesz havi elszámolás, hanem majd én igénylem 1 összegben (a jövő évi bevalláskor).
Ilyenkor kell új papírt kitöltenem a cégem felé?
3: Hmm. igazad van. Csak az nem stimmel nekem, hogy olyat írtak, hogy 0 gyereket írjak be a papíron.
Szerintem eltartottként csak fel kell tüntetnem a gyerekeim, nem? Csak nem "kedvezményezett eltartott"-ként.
A feleségem veszi igénybe az egyik gyermekünkre havi szinten. A másikra szeretném én egy összegben.
Ha már egyszer adtál le nyilatkozatot, akkor kötelességed leadni egy másikat, ha módosítani szeretnél, különben addig az első van érvényben és a számfejtésnek az alapján kell csinálni a béredet.
Tüntesd fel rajta, hogy 0 gyermek után kívánod igénybe venni a kedvezményt és ennyi.
5: Köszönöm a választ! Ha még esetleg otthon vagy benne akkor annyit tudnál segíteni, vagy aki olvassa, hogy az 5-ös pontban kell a B mezőbe 0-át írnom? A forint összeget pedig (A mező) üresen hagyni?
Ezen kívül az eltartott gyermekeim felül fel kell tüntetnem igaz? és, hogy a házastársammal közösen vesszük igénybe?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!