Családi adókedvezményt hogyan?
Sziasztok
Lehet rossz kategória,de nem találtam mást.
A kérdésem az lenne,hogy 2019ben született kisfiam után havonta kértem az adókedvezményt,így plusz 10 ezer ft volt a Gyedem. Idén is így szeretném és hallottam,hogy januárban le kell adnom a kérelmet. Hova tudom elküldeni ha a munkáltatóm nem segít. Időközben másé lett az a cég,ahova bevoltam jelentve (évente változtatja a cégeket) és azt mondta régi céges ügyekben nem tud segíteni. Hát fasza...őt megkerülve szeretném intézni de fogalmam sincs ezekről
Honnan kapod a gyedet? MErt szerintem nem a munkáltatótól, azért kifizetőhelyen nem jellemző, hogy állandóan változik minden.
Ha az oep utal, küldeni fogják postán a nyilatkozatot, amit vissza kell küldened.
3# A munkáltatóm nem kifizetőhely ,oeptől kapom. Állandóan váltja a cégeket és mióta eljöttem szülni, már az másé ahova akkor bevoltam jelentve függetlenül attól, hogy más nem változott csak a cégnév.És mivel nem megyek vissza dolgozni oda,most bunkózik és azt mondja már nem ő a munkáltatóm, beszél az új tulajjal. Hát ezt várhatom
Szóval kapok opetől akkor papirt amiben lenyilatkozom,hogy ismét havonta kérem? Azt akkor mostanában kene megkapnom mert elvileg január 31ig kell visszaküldenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!