Év végi jutalomból tényleg 52-53% vonnak le?
Mihez képest számolod ezt a %-ot...???
A bruttóból csak szja+t plusz nyugdíjjárulékot vonnak.
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Nem tudom, hogy számolta ki valaki, nem én számoltam. Több helyen is ezt olvastam. Persze lehet hogy nem aktuális már. Egyebként van egy gyermekem és 150e ft jutalonról kaptam értesítést :)
Elvileg a héten utalják. Meglátjuk. H nem felejtem el, megírom hogy mennyi lett a vége :)
500ezres bruttó bér nettója pont 332.500ft.
Tehát nem igaz, hogy jobban adózik a jutalom, ugyanőgy adózik, ahogy a te konkrét példa is mutatja. Értelme se lenne semmilyen szempontból...
Ez így van utolsó! :) ha csak a felét kapom is nagyon örülök! És igazából tök szép gesztus a cégtől, mert alapbéren felül mi teljesítmény alapon tudunk jól keresni, ami a munka jellegéből kifolyólag szinte a minimumra csökkent a covid miatt.
Azaz ezévben úgy áprilistól szeptemberig szinte semmi pluszt nem tudtunk keresni. Ősszel pedig csak némi minimálisat az átlaghoz képest. Úgyhogy ez akármennyi is lesz, mindenképpen értékelendő gesztus, és én is nagyon hàlás vagyok érte.
Persze nem mindegy hogy 80 vagy 100 vagy több, de igazából semmire se számitottunk úgyhogy akárhogy is lesz, tök jó!!! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!